oudjaarfeesten...
Blijf op de hoogte en volg pieter
29 December 2006 | Suriname, Paramaribo
rek.nr:14.34.30.580 tnv. PAM van Dooren
e-mail: surinaampje007@hotmail.com
Wij zijn hier inmiddels al druk bezig met het vieren van oudjaar. Wij doen daar hier gewoon een hele week over. Volop vuurwerk (100.000 klappers) overal in de straten, klappers, siervuurwerk, brasse-bands en andere muziek. Ook de drumbands dansen en bewegen terwijl ze spelen met de zware troms. Het swingt hier de hele dag al de pan uit. Geweldige sfeer!!!! Suriname is inmiddels gestopt met werken. Het hoogtepunt is vanaf komende zondagmiddag.
Ik stop er nu mee om me weer in het feestgedruis te storten.
Groeten allemaal en tot mails.
29 December 2006 - 19:44
Marjolein Naaijkens:
Hoi Pieter,
Namens alle kinderen van de Adrianus wensen wij jouw en je klas het allerbeste voor 2007!! -
30 December 2006 - 21:13
Ole Marianne:
pieter nog veel plezier,
fijne jaar wisseling , beste wensen hadden we al gedaan.wij zijn vanaf 14 jan. voor 3 1/2 week naar
MALEISIE,tot horens of mail. -
31 December 2006 - 16:47
Moi:
Ook namens de kinderen van de Kap.Mangoschool de allerbeste wensen voor 2007!! De werkjes van de kinderen zijn aangekomen. Heel erg bedankt en de kinderen zullen verrast zijn. We laten weer spoedig wat weten.Groeten!!!
31 December 2006 - 16:49
Hallo vakantiegangers!!
Wat een leven zeg. Nou geniet ervan en hou me op de hoogte!!! -
31 December 2006 - 17:57
Thea:
Pieter,
Mooie foto's, zo krijg je een indruk van de omgeving waar je werkt.
Een fijne jaarwisseling en een goed,voorspoedig en "leerrijk" 2007. -
01 Januari 2007 - 20:24
Sylvie:
Hallo Pieter,
Ik wens je een heel gelukkig en gezond 2007 toe. Heb je het feesten overleefd?
02 Januari 2007 - 04:21
Terri:
hey pieter,
een heel gelukkig nieuwjaar!!!
klinkt allemaal goed wat je schrijft!! En hele mooie foto's, leuk om te zien..
Je bent vast weer bijna de stad uit (als je tenminste al bent bijgekomen van die wilde feestweek daarzo), dus bij deze ook alvast een hele fijne verjaardag!!
groetjes -
02 Januari 2007 - 18:32
Moi:
Zijn weer op en top fit en druk in de weer met de voorbereidingen voor vertrek. Morgenvroeg alles inleveren en donderdag vertrekt het vliegtuig naar het binnenland. Groeten en tot mails!!!
(p.s. ben bijna jarig dus wil nog wel een beetje extra aandacht van jullie -
02 Januari 2007 - 19:58
Anita:
Ha Jarige job in spé,
Mooie foto's en heel fijn dat je er tekst aan hebt toegevoegd.
Voor donderdag alvast succes met de terugreis en voor zaterdag een geweldige verjaardag gewenst. -
03 Januari 2007 - 13:17
Jos-annie Broekhoven:
Pieter,gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2007.Voor Zaterdag proficiat met je verjaardag maak er een tof binnenlads surinaams feest van.(ouders anita) -
03 Januari 2007 - 16:58
Moi:
bedankt voor alle wensen en leuk dat jullie ook hebben gereageerd. Het feesten gaat zeker lukken!