Rondreis Bolivia en Peru - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van pieter dooren - WaarBenJij.nu Rondreis Bolivia en Peru - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van pieter dooren - WaarBenJij.nu

Rondreis Bolivia en Peru

Door: pieter

Blijf op de hoogte en volg pieter

25 Augustus 2003 | Bolivia, Sucre

In juli-augustus 2003 heb ik rondgereisd door de prachtige Zuid-Amerikaanse landen Bolivia en Peru. Het was een reis van uitersten.
Wat de Inca-cultuur was voor Peru, was de Tiwanaku-cultuur voor Bolivia. Schitterende steden bezocht afgewisseld met overweldigende natuur. We hebben temperaturen van 25 gr. gehad, maar op de zoutvlaktes nachttemperaturen kouder dan min 20 gr. We hebben over enorme vlaktes gereisd door het Andesgebergte met hoogtes tot 5400m. We zijn op de hoogste skipiste ter wereld geweest, wat een bijzondere gewaarwording was door de ijle lucht. We zijn bij het hoogstgelegen bevaarbare meer ter wereld geweest; het Titicacameer. We hebben overnacht in één van de mooiste steden Cuzco. En wat te denken van het bezoek aan de hoogst gelegen stad ter wereld Potosí op ruim 4100m.
Natuurlijk hebben we ook de Inca trail gelopen met als hoogtepunt de Machu Picchu.
Hier volgen een aantal foto´s.

pieter

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd full-time aan het vervangen op BS Berkeloo te Berkel-Enschot. Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wellicht tot later. pieter van dooren tel : 06 - 11.64.79.45 e-mail: surinaampje007@gmail.com pvdooren@caiway.nl site : www.ligorio.nl www.pietervandooren.waarbenjij.nu NOG EVEN DIT. KINDEREN JUNGLE SURINAME STEUNEN? DIT KAN OP MEERDERE MANIEREN: 1. DOOR (oudere)ONTWIKKELINGSMATERIALEN TE SCHENKEN. 2. DOOR KINDEREN FINANCIEEL TE STEUNEN, ZODAT HIJ/ZIJ IN DE STAD VERVOLGONDERWIJS KAN VOLGEN!!! KENNIS IS TOEKOMST!!! Neem gerust contact met me op!!!

Actief sinds 20 Juni 2006