alles komt goed... - Reisverslag uit Hilvarenbeek, Nederland van pieter dooren - WaarBenJij.nu alles komt goed... - Reisverslag uit Hilvarenbeek, Nederland van pieter dooren - WaarBenJij.nu

alles komt goed...

Door: pieter

Blijf op de hoogte en volg pieter

18 April 2008 | Nederland, Hilvarenbeek

Op dinsdag 22 april vertrek ik voor een maand naar Iran. Tenminste als het visum dan rond is. Tjonge, dat is ook weer zo'n verhaal. Alle instanties geven daar verschillende informatie over, maar het ziet er nu naar uit dat er een grote kans bestaat dat we een visum kunnen krijgen en dus het land in mogen. Of het echt allemaal in orde is, horen we in Teheran bij de douane om ongeveer 01.30u 's nachts. Als we alles tevoren geweten hadden, hadden we gewoon een visumbureau moeten inschakelen. Dan was er niets aan de hand geweest. Maar nee, wij moesten dat weer zo nodig zelf regelen!!! Nou, dat hebben we geweten. Maar ook nu geldt waarschijnlijk weer mijn motto: alles komt uiteindelijk goed.
Ik ben er in elk geval klaar voor; mijn gazonnetje is opnieuw ingezaaid en de garage is weer opgeruimd.
Tot later, waarschijnlijk ergens vanuit Iran!!!

• 19 April 2008 - 09:05

Bas:

Ja, Pieter, dat wordt weer een mooi reisje! Leuk om je perzische weer wat bij te schaven.

Veel plezier
    Groet,
    Bas

• 20 April 2008 - 08:29

Moi:

'ga'an tangi fii', oftewel 'kheili mamnun' in Farsi (met dank aan Dominicus.)

• 20 April 2008 - 15:11

Lex En Katja:

Ha Pieter,
    leuk om weer even bij te lezen. Goed plan Iran. We volgen je verhalen.
    Goeie reis en behouden vaart.
    Lex

pieter

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd full-time aan het vervangen op BS Berkeloo te Berkel-Enschot. Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wellicht tot later. pieter van dooren tel : 06 - 11.64.79.45 e-mail: surinaampje007@gmail.com pvdooren@caiway.nl site : www.ligorio.nl www.pietervandooren.waarbenjij.nu NOG EVEN DIT. KINDEREN JUNGLE SURINAME STEUNEN? DIT KAN OP MEERDERE MANIEREN: 1. DOOR (oudere)ONTWIKKELINGSMATERIALEN TE SCHENKEN. 2. DOOR KINDEREN FINANCIEEL TE STEUNEN, ZODAT HIJ/ZIJ IN DE STAD VERVOLGONDERWIJS KAN VOLGEN!!! KENNIS IS TOEKOMST!!! Neem gerust contact met me op!!!

Actief sinds 20 Juni 2006