doei,doei!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van pieter dooren - WaarBenJij.nu doei,doei!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van pieter dooren - WaarBenJij.nu

doei,doei!!!

Blijf op de hoogte en volg pieter

02 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo

Steun School Ligorio reknr: 143430580
tav. PAM van Dooren

Nog even op de valreep....
Ik vertrek dadelijk (maandag 2 okt)om 11.00u vanaf vliegveld Zorg en Hoop.
De bagage is inmiddels opgehaald en ik heb een verblijfsvergunning.
De groeten allemaal en tot over 3 maanden....
Post kun je sturen naar J.Dekkers, tav P van Dooren Postbus 13425 Kashmirstraat 25 Paramaribo. De mensen hier zorgen wel dat de post aankomt. En reageren via de site kan natuurlijk altijd of via mijn e-mail adres: surinaampje007@hotmail.com

• 08 Oktober 2006 - 18:18

Ole En Marianne:

Heel veel succes Pieter, we volgen je avontuur
    hartelijke groet, Ole en Marianne

• 09 Oktober 2006 - 18:24

Bertie En Adrie:

Ik ben benieuwd hoe het op dit moment met je gaat!!!!!!! heel veel succes en geniet er van

• 23 Oktober 2006 - 17:43

Suzanne De Wit:

hallo!!!!!!!!
    hoe is het daar. en al veel meegemaakt. dingen verloren, bestolen of gewoon vergeten?
    hahahah groetjes suzanne de wit (china mei2006)
    ik hoop dat je heel veel plezier daar hebt, maar dat kan volgens mij niet fout gaan met jouw
    groetjes

• 14 November 2006 - 14:09

Moi:

Leuk dat jullie ook reageren. Bedankt voor de aanmoedigingen.Inmiddels ben ik even terug in de stad. Daar kun je alles over lezen in mijn nieuwe bericht. Groeten allemaal.

pieter

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd full-time aan het vervangen op BS Berkeloo te Berkel-Enschot. Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wellicht tot later. pieter van dooren tel : 06 - 11.64.79.45 e-mail: surinaampje007@gmail.com pvdooren@caiway.nl site : www.ligorio.nl www.pietervandooren.waarbenjij.nu NOG EVEN DIT. KINDEREN JUNGLE SURINAME STEUNEN? DIT KAN OP MEERDERE MANIEREN: 1. DOOR (oudere)ONTWIKKELINGSMATERIALEN TE SCHENKEN. 2. DOOR KINDEREN FINANCIEEL TE STEUNEN, ZODAT HIJ/ZIJ IN DE STAD VERVOLGONDERWIJS KAN VOLGEN!!! KENNIS IS TOEKOMST!!! Neem gerust contact met me op!!!

Actief sinds 20 Juni 2006