Voorbereidingen...
Blijf op de hoogte en volg pieter
27 September 2006 | Suriname, Paramaribo
Vandaag ook te horen gekregen, dat we zaterdag alle spullen moeten inleveren die we mee het binnenland in willen nemen. De spullen gaan met de boot en wij gaan maandag naar Ligorio met het vliegtuig. De mensen die naar Kajana gaan,gaan die dag ook mee. Ook de directeur van de school gesproken en een collega leerkracht uit Ligorio. Aardige mensen. Voor ik vertrek zal ik nog enkele foto's plaatsen dus blijf de site volgen.
Groeten allemaal
28 September 2006 - 10:39
Terri:
hey Pieterrrr,
wat gaaf, je zit dan nu toch echt in Suriname.. Een beetje aan het acclimatiseren nu natuurlijk..Ik wil je heel veel succes wensen daar, ze zullen je hulp vast goed kunnen gebruiken..Enneh, als ik toch nog richting Zuid-Amerika wil, kom ik je opzoeken...veel groetjes Terri -
30 September 2006 - 21:59
Jan/carina:
pieter,
nog even op de valreep voor je vertrek naar.. de rimboe succes toegewenst vanuit reusel. we blijven je volgen.
groeten van de hele familie -
30 September 2006 - 22:08
He, hoe gaat het daar?
Nou is het wel zo dat ze de bagage vandaag zouden ophalen, maar ze zijn niet geweest. Dus ik weet niet hoe het zit met maandag hoor.
Eerst de bagage weg, dan ik weg. Dus wie weet zit ik hier nog een week. -
01 Oktober 2006 - 07:37
Maria K.:
Ha Pieter,
De collega's waaieren echt wel uit over de gehele wereld! Ook ik kom je opzoeken als ik in Zuid-Amerika kom! die kans is echter minder groot, denk ik! Vrijdag hebben we het afscheidsfeestje met Terri. We zullen jullie natuurlijk bliijven volgen.... groeten, Maria K. -
01 Oktober 2006 - 18:30
Anita:
Ha Pieter,
Ik las zojuist in je vorige bericht dat je een fantastisch ontvangst heb gehad in Suriname. Geweldig. Ik hoop dat je spullen ondertussen zijn opgehaald en dat je rimboe avontuur kan beginnen.
Veel succes en ik kijk uit naar je volgende verhaal.
Anita -
01 Oktober 2006 - 19:25
Moi:
Leuk dat je gereageerd hebt en maria ik verwacht je dus!!Groeten aan allen. -
08 Oktober 2006 - 12:12
Els H.:
Hoi Avonturier
Nu is het echt! We volgen je. Je adres staat al bij "Favorieten". Héééél veel succes en geniet er van! Els -
14 November 2006 - 14:07
Moi:
Bedankt voor de reacties allemaal. Hoe het gaat zie je in mijn nieuwe bericht. Groeten!!!